ФИЛТРИ

Висококачествени и високоефективни,

разработени за бояджийски и индустриални камери.

ФИЛТРИ

Висококачествени и високоефективни,

разработени за бояджийски и индустриални камери.

Хартиен филтър тип Акордеон

Акордеонният перфориран филтър за индустриално филтриране е създаден да отделя твърдите частици от въздуха чрез многократна смяна на посоката на въздушния поток. Твърдите частици се отлагат по стените на картона, докато въздухът следва своята посока. Аспирационният хартиен филтър Accord е предназначен специално за бояджийски кабини. V-образното му сечение и разпределението на отделните му елементи позволяват да поема до 16 кг на кв. м. Основният плюс на акордеонния перфориран филтър е, че въздушният поток остава константен и при замърсяване с овърспрей, докато при класическите филтри засъхналият овърспрей създава преграда за въздушния поток и намаява неговата скорост. Качеството на използвания материал (рециклирана хартия, специално обработена с лепила на водна основа) придава на филтъра изключителна здравина и плътност (230 г/кв.м). Размери: 1.00м х 10.00м и 0.75м х 13.00 м.

Предфилтър IF 387 стандарт G3 и G4

Предфилтър IF 387 е високоефективен, произведен от термично обработени полиестерни влакна с висока механична устойчивост и прогресивна пътност. Той се използва за пречистване на входчщия въздух с цел запазване на вентолаторите и префилтрация в бояджийските кабини. Размери: 1.00м х 20.00м.

Таванен филтър IF 610 Стандарт M5

Таванният филтър IF 600 е произведен от фини полиестерни и полипропиленови влакна, свързани с PVC връзка. Той представлява решетка от поддържащи тъкани и синтетични влакна с прогресивна плътност и е импрегниран със специален гел, който увеличава ефективността и задържащата му способност. Размери: 1.00м х 20.00м.

Филтър Paint Stop

Филтър Paint Stop улавя овърспрея в максимална степен и е идеален за индустриална филтрация. Той защитава вентилаторите и въздуховодите. Произведен от стъклени влакна с ниска плътност. Специална термоустойчива смола му осигурява много силна устойчивост на компресия и запазване на структурата. Размери: 0.75м х 20.00 м, 1.00 х 20.00м, 1.20м х 20.00м.