Perfection BBDD с осцилираща станция

Perfection BBDD е четкова шлифовъчна машина с широчина за тежък режим на експлоатация, с комбинация от осцилиращи/въртящи се дискове и горни ролки с голям диаметър. Предназначена за ефективно шлифоване на входни врати, врати на шкафове, лицеви рамки, предни части на чекмеджета, панели и много други. Идеалната машина за шлифоване на светла дървесина (липа, топола и др.), почистване на петна и шлайфане на уплътнители/грундове, както традиционни, така и UV.

Infinity – идеален за малки и средни производители

Infinity е перфектната машина за малки и средни производители. Tя e идеалният вариант за шлайфане, полиране или почистване на профилни или плоски детайли от дърво, метал, пластмаса и композитни материали.

Victory – шлайфане на ламперия, дюшеме, первази и др.

Victory е перфектната машина за шлайфане на линейни профили от дърво, метал, пластмаса и композитни материали. Машината се доставя в различни конфигурации в зависимост от нейното предзначение.
Victory притежава електромотор, пригоден за високи натоварвания и големи шлифовъчни дискове за по-добро качество, по-висока продуктивност и по-дълъг живот на абразива.
Victory е лесна за настройка на височина, скорост и натиск – ръчно или посредством електронен контролер.

Шлифовъчна машина KS-MS

Многофункционалната шлифовъчна машина KS-MS е предназначена за малки и средни производители. На нея с лекота можете да шлифовате както масив, фурнир така и грундирани детайли. Машината е оборудвана с два вала за шлифоване на плоски и ферзовани повърхности и две регулируеми по широчина и височина странични вертикално разположени глави (100мм) за обработка на кантове (опция). При този вариант на машината се поставя поддържащата маса в задната част на машината за шлифоване на кантове.

Оборотите на всички шлифовъчни четки са регулируеми и обратими чрез честотен инвертор за допълнителна регулируемост на шлайфането. На предпазните капаци има четири 100 мм отвори за отвеждане на праха и осигуряване на чиста работна среда.
Тази машина се предлага в 600 и 1000 мм ширина на валовете и може да бъде доставена без шлифовъчна маса и странични четки за кантовете