Gottschild проектира и произвежда напълно автоматизирани системи за финална обработка на мебелни компоненти. Системи за шлайфане и полиране на Gottschild са инсталирани по целия свят при водещи производители от Европа, САЩ и Австралия. Gottschild адаптира свои модели и проектира специални машини в съответствие с нуждите и изискванията на своите клиенти.

 

В началото на 2000 г. Gottschild разработи първата в света машина с дискове, за премахване лепилото върху гърба на 3D мебелни детайли. Въз основа на тази новаторска и доказана технология, е по-нататъшното развитие на машина за полиране и шлайфане за лакирани мебели с висок гланц и Corian® през 2006 г.

 

Въпреки че с течение на времето Gottschild GmbH се превърна от разработчик в компания за машиностроене, добавянето на името „Ingenieurbüro“ (инженерно бюро) остава и до днес като показател за високото ниво на развойна дейност. С постоянното по-нататъшно развитие на машините, Gottschild си е поставил за цел да намалява все повече и повече ръчните компоненти на процеса и по този начин непрекъснато да увеличава скоростта, качеството и икономичността при производството на мебелни компоненти.

 

Полираните с машини Gottschild детайли са толкова лъскави, че можете да се огледате в тях. Машини за полиране и шлайфане са напълно автоматични системи за полиране и шлайфане на лакирани мебели с висок гланц, мебели, стенни панели и Corian®. Машини се използват и за полиране на печатните плочи за производството на евробанкноти. Освен това системи се използват за обработка на истинско стъкло, акрилно стъкло, различни метали, включително благородни метали. В зависимост от това кои и колко заготовки обработвате, ние доставяме различни системи. Системите за полиране и шлайфане Gottschild са ефективна алтернатива на отнемащите време полиране и шлайфане на ръка. Предимствата на машините за шлифоване и полиране Gottschild ще намерите на тази страница под избора на тип машина.

 

Предимства на шлифовъчните и полиращи машини Gottschild HBS

  • Шлифоване и полиране с една и съща машина
  • Лесна смяна между инструменти за шлайфане и полиране
  • Широка гама от различни стандартни подложки за полиране
  • Широка гама от приложения
  • Автоматично разпознаване на размер и височина
  • Графичен терминал с памет за данни за полиране на параметри
  • Лесна поддръжка (дистанционна поддръжка)